اصولی طلایی در بازریابی شبکه های اجتماعی

ساخت وبلاگ

این روزها با حضور اینترنت ،نحوه بازی، کسب و کار، ارتباطات، دورهمی های خانوادگی و دوستانه و حتی مدل ذهنی و فکری همه ما تغییر کرده . در این بین شبکه های اجتماعی ،چه نسبت به اونها دید منفی داشته باشیم و یا بالعکس اونهارو بزرگترین دستاورد بشر بدونیم، قطعا به شکل اجتناب ناپذیر و انکارناپذیری جزء جدایی ناپذیر زندگی این روزهای ما شده اند، و تا وقتی که درک درستی از حضور و نحوه بازاریابی شبکه های اجتماعی نداشته باشیم نمیتونیم به افزایش موفقیت و اعتبار برند شخصی یا تجاری خودمون کمک کنیم.

بیاید فرض کنیم در تعطیلات آخرهفته قصد دارید یه مهمونی بگیرید و برای میهمانهاتون هم کلی تدارک دیدید برای غذا ، نوشیدنی و دسر و … ولی اگر هیچ شناختی از سلیقه اونها نداشته باشید دائما استرس دارید که نکنه از پذیرایی و میزبانی شما ناراضی باشن و وقتی هم که مهمونی برگزار میشه با دیدن ظرف غذاهایی که دست نخورده برگشته و راهی سطل زباله میشه تا چندروز افسرده میشید! اما اگر قبل از مهمونی از سلیقه میهمانها تا حدودی خبر داشتید این همه هزینه ، وقت و انرژی بیخود صرف نمی کردید و در نهایت هم با نارضایتی مهمان‌ها مواجه نمیشدید.  مطالعه و وقت گذاشتن برای شناخت سلیقه مخاطب و بازدید کننده جزء مهمی از بازاریابی دیجیتال و بازاریابی شبکه های اجتماعی یا Social Media Marketing است که برای موفقیت در کسب و کار نیاز داریم در موردش اطلاعات کافی جمع کنیم یا به یک فرد متخصص در این زمینه بسپاریم. به این طریق میتونیم یه محیط مناسب و دوست داشتنی برای بازدید کننده هامون فراهم کنیم و در نهایت بتونیم نرخ تبدیل یا  conversion rate بازدیدکننده به مشتری یا مشترک را برای سایت یا صفحه‌مون بالا ببریم.

عطسه‌ی مشتری های راضی و خوشحال میتونه مثل یک ویروس خیلی ها را به محصول و خدمات ما مبتلا کنه !

همه ما این تجربه رو داریم که وقتی یه محصول یا خدماتی رو تولید و ارائه می کنیم، بازخورد دیگران خیلی برای ما اهمیت داره، مثلا اگر کتابی مینویسیم، فیلمی میسازیم، آلبوم موسیقی ای ارائه میدیم، یه محصول جدیدی رو تولید می کنیم یا حتی یه عکسی رو تو شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام میذاریم دوست داریم که دیده بشیم و بتونیم مخاطب را با خودمون همراه کنیم .

در مورد حضور در دنیای آنلاین هم دقیقا همین حس را داریم. از وقتی که بازدید کننده با سایت ، وبلاگ ، فروشگاه یا حتی صفحه شخصی ما در شبکه های اجتماعی آشنا میشه و سفرخودش را آغاز میکنه، سایت یا صفحه ما برای مخاطب یا مشتری مثل یه سرزمین ناشناخته میماند که اگر نتونیم میزبان خوبی برای اونها باشیم برای همیشه ما رو ترک میکنه!

در این فاصله و فرصتی که از لحظه آشنایی داریم باید بتونیم مخاطب رو  سرگرمش کنیم ، باید دستش رو تو دستمون نگه داریم و جوری رفتار کنیم که با علاقه و هیجان همراه ما بیاد . باید جوری عمل کنیم که حتی در تصوراتش هم همسفر دیگه یا مکان دیگه ای رو برای سفر انتخاب نکنه. باید هرلحظه دوستی و رابطه ما در طول این سفر جدی تر و محکم تر بشه و باید به ما اطمینان کنه و بدونه که جای بدی نمیبریمش و علاقه ها و خواسته هاشو میدونیم  و بعد از پایان سفرش هم به خاطر لحظات خوب و شیرینی که با ما داشته و حالا دیگه فقط مخاطب ما نیست و میتونه مشتری یا مشترک ما باشه از خاطرات خودش در این سفر با آدمای دیگه هم صحبت کنه و مارو به دیگران هم توصیه کنه. و اینطوری میشه که عطسه یه  نفر از مشتری های راضی و خوشحال ما در فضای آنلاین مثل شبکه های اجتماعی، میتونه مثل یک ویروس عمل کنه و خیلی ها رو به محصول و خدمات ما مبتلا کنه !

و در پایان این قسمت از بحث باید به این نکته مهم اشاره کنم که برای داشتن یک کسب و کار آنلاین موفق فقط تعداد کلیک یا مخاطب بیشتر برای ما کافی نیست و باید بتونیم با شناخت سلیقه مخاطب اونها رو به مشتریهای راغب و  وفادار خودمون تبدیل کنیم و این فقط در صورتی امکان پذیر است که مطابق با خواسته و نیاز مخاطب پیش برویم و اونها رو به محتوا و محصولات خود علاقه مند کنیم و این یکی از قابلیت های بازاریابی دیجیتال و شبکه های اجتماعی در این روزهاست .

ادامه ( کلیک کنید)


خلاقیت - رونق کسب و کار -...
ما را در سایت خلاقیت - رونق کسب و کار - دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 9successonline3 بازدید : 9 تاريخ : جمعه 5 خرداد 1396 ساعت: 18:56